EMMA

Specificaties

DAT EEN ELEKTRISCHE FIETS EEN GOEDE ONDERSTEUNING MOET GEVEN, EEN GROOT BEREIK MOET HEBBEN EN BETROUWBAAR EN ONDERHOUDSVRIENDELIJK MOET ZIJN WETEN WE AL LANG.

Maar dat deze ook nog eens mooi en elegant kan zijn wordt nogal eens vergeten.
Ernest & Emma zijn kwalitatief heel hoogstaande fietsen met de typische Achielle uitstraling.
Even snel naar de winkel gaan, de zondag een terrasje doen of de files te snel af zijn op weg naar het werk? Met deze e-bike is het allemaal mogelijk. En je hoeft geen hele zware inspanning te doen, je komt niet-bezweet ter bestemming en je hoeft je geen zorgen te maken over een parkeerplaats.
Door het ingenieuze systeem van Shimano gebeurt de ondersteuning op een natuurlijke manier en is de bediening eenvoudig en intuïtief. Fietsen was nog nooit zo aangenaam en eenvoudig.

De opbouw
Bij het ontwerp en de opbouw van onze elektrische reeks hebben we gezocht naar het beste. Daarom zijn we vertrokken vanaf de Shimano Steps Middenmotor.
We hebben niet voor de eenvoudige weg gekozen maar hebben beslist om het frame volledig zelf te ontwerpen, testen en bouwen. Hierdoor konden we deze volledig naar onze eigen wens bouwen.
Voor de opbouw hebben we gekozen voor onderhoudsvriendelijke en degelijke onderdelen. Naast het Steps systeem, gebeurt het schakelen elektronisch én automatisch via Di2 (altijd de juiste versnelling). De 8 versnellingen zijn ook van Shimano en komen uit de Alfine reeks. Deze Alfine versnellingen zijn speciaal ontworpen voor zware belasting en gebruiksvriendelijk gebruik.
Vlot rijden is belangrijk, maar goed kunnen stoppen is zeker even belangrijk. Daarom zijn onze Steps e-bikes altijd uitgerust met hydraulische discbrakes. Deze geven een constante en kordate remkracht.
De rest van de opbouw kan je bijna volledig zelf kiezen. Er zijn verschillende frames mogelijk, meer dan 10 kleuren, je kiest de spatborden, de drager, kettingkast, banden,… en voor de batterij kan je kiezen voor een bijpassende lederen cover. Ook de verlichting kan je zelf bepalen. Er is de e-bike verlichting van AXA of je kiest voor de super-deluxe verlichting van Supernova (ongelooflijke lichtopbrengst).
Door de combinatie van het stuur en zadel is het mogelijk zowel een sportieve zithouding te bekomen als een meer rechte, comfortable zithouding.
Standaard zijn al onze Steps ebikes uitgerust met een extra brede, dubbele standaard die tijdens het inklappen versmalt voor uw comfort.

Het systeem
Voor onze lijn elektrische fietsen zochten we naar een kwalitatief hoogstaand systeem en daarvoor kwamen we al snel bij het Steps systeem van Shimano.
Shimano Steps is een compleet systeem dat op het frame is gemonteerd (midden-motor).
Door de aandrijfunit te integreren in de buurt van de bottom bracket, komt het gewicht laag in het frame te liggen. Dat maakt de e-bike beter hanteerbaar.
De belangrijkste elektronica is ingebouwd in de aandrijfunit, wat zorgt voor een betrouwbaar en weersbestendig systeem.
Shimano steps is een lichtgewicht systeem met een krachtige lithium-ion accu en een intelligent accubeheersysteem.
Het Steps systeem is gecombineerd met de interne Di2 naafversnelling, een elektronische schakeling die perfect is geïntegreerd in de aandrijfunit. Je schakelt dus niet door een rotor of hendel te bewegen, maar dit gebeurt elektronisch door te drukken op een knop.
Het systeem schakelt ook volledig automatisch, afhankelijk van je snelheid en de uitgeoefende kracht kiest het de juiste versnelling.
Door kort het vermogen te verlagen tijdens het schakelen, verloopt de overgang van de ene naar de andere versnelling verbazingwekkend soepel.
Alleen Shimano heeft die kennis van de elektrische aandrijfunit plus de versnellingscomponenten. Alleen Shimano kan deze integratie realiseren. En dat maakt een groot verschil voor de rijder.

All-terrainsport

Roeselarestraat 73
8840 Oostnieuwkerke

0476 42 01 55
johan@all-terrainsport.be

Follow us

KTM fiets kopen West-Vlaanderen | KTM bikes kopen | Outletfietsen kopen West-Vlaanderen
KTM fiets kopen West-Vlaanderen | KTM bikes kopen | Outletfietsen kopen West-Vlaanderen